divendres, 21 de juny del 2013

A mirar obres!

Les darreres enquestes veuen un augment espectacular d'ERC i una davallada de tots els altres, fins i tot de CiU.
S'estan fent anàlisis de tota mena, més o menys fonamentades.
El primer punt de vista és obvi; cada cop hi ha més gent convençudament independentista. I ERC ha estat tradicionalment un partit clarament independentista. 
És evident que ara té uns dirigents de cara i ulls, que a més de semblar terriblement honestos, tenen les idees clares, les saben exposar i se'ls nota que no són polítics professionals, s'hi han posat pel País, si més no això sembla. Això es nota i la gent no és ruc.
En canvi, CiU segueix aguantant el Sr. Duran. No s'entén!
És que aquest senyor coneix secrets inconfessables?
Si és així, si hi ha algú a CiU o fins i tot al Govern que té roba bruta al calaix, que parli d'un cop, que la tregui i si cal que plegui. Un País que es troba enmig d'un procès tan important no es pot permetre corrupteles d'aquest tipus. Necessitem gent honesta i clara, que no tinguin res a amagar, si no, els del costat de seguida ho faran servir...ja ho fan encara que no sigui veritat.
El simpatitzant i el votant de CiU està migrant a ERC, tots els vots que va guanyar quan va fer el gir cap a l'independentisme, els està perdent cada dia que parla en Duran, és així de fàcil, no li cerqueu els tres peus al gat.
En Duran ja té edat per a anar a mirar obres, i si a Catalunya no se'n fan prou per la crisi, que se'n vagi definitivament a Espanya, allí podrà mirar sens fi com fan TGV -perdó AVEspañola- si és que quan siguem independents encara s'ho poden permetre.
Potser fins i tot el faran ministre i en podrà inaugurar un o altre.